Service indicator.

Post Reply
Rockojo
125cc
125cc
Posts: 12
Joined: Tue Aug 06, 2019 10:37 pm
Country: US
City: Visalia
Year: 2019
Colour: Black & Orange

Service indicator.

Post by Rockojo » Wed Aug 14, 2019 8:36 pm

I just hit the 1st service interval 620 miles and went ahead and did it myself . I didn’t get any kind of warning light or indication like I was expecting at 620 mile mark. When I go into the service menu it shows miles or Km and months but nothing down just the ... like it wasn’t programmed. Anyone else experience this ? It’s a 2019 SD GT w/ TFt screen !!!

User avatar
Aussie Dave
990cc
990cc
Posts: 827
Joined: Sat Mar 04, 2017 7:30 am
Country: Australia
City: Brisbane
Year: 2017

Re: Service indicator.

Post by Aussie Dave » Sat Aug 17, 2019 12:47 am

G'day again,

Not sure about the 19 TFT, but my 17 style could be reset using the LH switchblock buttons. There is a thread on here somewhere, but I think i remember how to do it.......

Hold both up and down buttons until the screen changes, then select what you need from that screen and (foggy recall now) enter new figures etc as needed.

It may be totally different on the TFT version...... have a look on another forum like 'KTM forum' or 'Adventure Rider' - someone has posted by now as the 19's have been out all year in Europe.

;)
Current delights...1290GT-2017, CBR1100XX-2005

Prev loves...Capo1200TP-014, CBR11xx-002, 2xFZR1000genisis-94, FJ1200-89, FJ1100-84, XS1100P, VF1000F-83, CX500, VF750S, KZ1000J1-81, KZ1000ST-79, CB750F2-77, CB360T-74, CB175.. started it all in 1974 ;)

Rockojo
125cc
125cc
Posts: 12
Joined: Tue Aug 06, 2019 10:37 pm
Country: US
City: Visalia
Year: 2019
Colour: Black & Orange

Re: Service indicator.

Post by Rockojo » Sun Aug 18, 2019 5:27 am

Yea , I tried that but it never goes into service mode. Tried a few others too but same thing. No prob though, it’s at the dealer right now and they will take care of it. Thanks

Post Reply